Skip to main content

HAKKIMIZDA

Kuruluşumuzdan itibaren prensiplere bağlı kaldık ve misyonumuzu yerine getirmek için bunlara gelecekte de bağlı kalacağız.

Genel ve mesleki etiklerden ödün vermemek,

Müşterilerimize ve ortaklarımıza karşı, yalnızca sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmenin ötesinde, her zaman yapıcı bir tutum sergilemek,

Yeniliklere karşı açık olmak, son teknolojileri kullanmak ve her zaman daha iyiyi aramak,
iş güvenliği ve çevrenin korunması konularında duyarlı ve dikkatli olmak,

Genç çalışanlarımızı, yaratıcı, çalışkan ve dürüst olma kültürümüze göre eğitmek ve çalışanlarımızın kendine güvenen, iletişime açık, kendilerine verilen yetkileri kullanmaya ve sorumluluk almaya hazır bireyler olarak çalışmalarını sağlamaya özen göstermek.

Misyonumuz & Vizyonumuz

Misyonumuz

İnşaat faaliyetlerinde projelendirme, uygulama, taahhüt işlemlerini profesyonel kadromuz ile müşteri odaklı bir şekilde gerçekleştirmek ve çağın ihtiyaçlarına uygun, sürdürülebilir projelere imza atmaktır.

Vizyonumuz

İnsan odaklı yaşam alanları üreterek ülkemiz ekonomisinde büyük bir paya sahip olan inşaat sektöründe öncü markalardan birisi olmak ve yine bu sektörde ülkemizin adını dünyaya duyurmaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği

  • Rizkon Restorasyon İnşaat, tüm inşaat dallarında faaliyet gösteren ve sektöründe lider olan bir inşaat firmasıdır. Şirketimiz İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini tüm faaliyetleri sırasında birinci öncelikli olarak ele almaktan gurur duymaktadır.
  • Rizkon Restorasyon İnşaat, tüm kazaların önlenebilir olduğuna inanmaktadır ve bu hedefe, sürekli kendini geliştirme anlayışı ve Sıfır Kaza Politikaları sayesinde ulaşılacağı bilincindedir.
  • Tüm çalışanlarımızdan kendi faaliyetlerini sürdürürken, işçi sağlığı ve iş güvenliği gereklerine uymaları, çevreyi, mal ve mülkiyeti korumaları beklenmektedir. Bu beklenti  Rizkon Metal İnşaat projelerinde görevli  Rizkon Metal İnşaat çalışanlarının yanı sıra, müşterek teşebbüs ortaklığı çalışanları, işveren personeli, taşeron ve tedarikçilerimizin tümünü de kapsamaktadır.
  • Rizkon Restorasyon İnşaat’ın politikası, tüm projelerinde önleyici tedbirler alarak ve olası tehlikeleri ortadan kaldırarak kendi çalışanları, taşeronları ve ziyaretçileri için güvenli bir ortam sağlamaktır.
  • Rizkon Restorasyon İnşaat ve çalışanları, faaliyet gösterdikleri ülkenin yürürlükteki Çevre, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı (ÇGS) ile ilgili tüm yasal gerekliliklerine ve ahlaki kurallarına uymayı ve uygulamayı taahhüt ederler.
  • İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği; mühendislik çalışmalarından başlayarak, inşaat ve montaj faaliyetleri ve demobilizasyon gibi projenin tüm safhalarında öncelikle ele alınır.
  • Bu politikayı uygulamak için  Rizkon Restorasyon İnşaat’nin proje yönetim ekipleri tarafından somut, kapsamlı ve etkin bir Proje ÇGS Yönetim Planı hazırlanır.

Bu hedefe ulaşmanın temeli;

  • Sıfır kaza hedefine ulaşmak için iyi bilgilendirilmiş ve motive edilmiş, bu hedefe kilitlenmiş,
  • Tüm iş ve görevlerin güvenli bir şekilde yerine getirilmesi için ayrılacak zamandan vazgeçilemez olduğu felsefesini benimsemiş,
  • Çevreyi olduğu şekilde saklama ve koruma veya iyileştirme gereğini yerine getiren,
  • Tüm tehlikelere karşı hassas, bilinçli, sorumlu ve önleyici bilinç sahibi, işgücü ve yönetimin varlığıdır.

Proje ÇGS programının uygulanmasında tüm çalışanlar yetkileri dahilinde gerekli tüm önlemleri almakla sorumludurlar. Bu sorumluluk tüm tehlikelerin ortadan kaldırılmasını veya olası tehlikelerin amirine bildirilmesini, tüm iş güvenliği tedbirleri uygulamalarına aktif bir şekilde katılmayı ve desteklemeyi kapsar.